Senior Business Intelligence Consultant

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Bij het Data & Analytics team werk je met nieuwe technieken in het Microsoft Azure platform op het gebied van data management en analytics, zoals PowerBI, Azure Data Factory en Azure SQL Databases. We zijn een team van gedreven probleem oplossers. We zijn altijd positief en we werken door tot het klaar is. We zijn pragmatisch en hands-on. Hoe pragmatisch? Iedereen bij Fortezza Azure kan code lezen en schrijven om oplossingen te bouwen, van developers tot projectmanagers en team leads. Ben je al meerdere jaren bezig met de Microsoft BI-stack en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij de nieuwste Azure oplossingen voor data & analytics? Dan is de volgende positie geknipt voor jou.


Wij zoeken iemand die wil meegroeien met ons bedrijf en de katalysator wil zijn van innovatie.  Als Senior Business Intelligence Specialist draag je zorg voor de consistentie en betrouwbaarheid van de opgeleverde diensten in onze projecten. Daarnaast kijk je continue of er nieuwe alternatieven op Azure van toepassing kunnen zijn voor de klant door vragen te stellen als: “Wat zien we gebeuren in de markt”? “Moeten we daar iets mee”? “En hoe borgen we dit in onze implementatie aanpak?”. Door complexe materie eenvoudig uit te leggen en de juiste vragen te stellen aan de stakeholders weet jij de juiste data & analytics producten te ontwikkelen, aan te passen en te leveren. In projecten en discussies toon jij je inspirerende leiderschap en in workshops neem jij mensen mee in de nieuwe werkwijze. Jij borgt Azure DevOps en CI/CD als werkwijze binnen het team. Door het geven en begeleiden van trainingen til je niet alleen het team naar een hoger niveau, maar werk je ook aan je eigen ontwikkeling.


Onze klant heeft wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers. Met 2000 toegewijde medewerkers in Nederland, Europa en daarbuiten, produceert ze jaarlijks meer dan 1 miljard jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek. In 2025 willen ze de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar zijn. Deze visie realiseren ze door zich te richten op mensen, service, innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De productieprocessen worden al gemechaniseerd door robots en proces automatisering. En de enorme hoeveelheden data die dit oplevert zijn van enorme waarde om nóg beter de processen af te stemmen op de wensen van de klant. Niet onbelangrijk als je product een periode van 3-4 jaar nodig heeft om op de markt gebracht te worden. Fortezza mag als strategisch partner bouwen aan het dataplatform dat hen in staat stelt om het gehele productieproces inzichtelijk te maken en op basis van data te verbeteren.


WIE BEN JIJ ALS MENS

Wij hoeven jou de waarde van data niet uit te leggen. Met veel plezier en passie ben jij al meerdere jaren actief in het data werkgebied. Inmiddels heb jij het senior niveau bereikt. Jij bent in staat je eigen werk te organiseren en coördineren en bent dus zelfredzaam en zelfsturend. Jouw analytische vermogen en vernieuwend denken maken dat jij in een project meerwaarde weet te creëren. Omdat je graag voor verschillende klanten werkt ben je resultaatgericht en klantgericht.

Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.


GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voortdoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om 1 duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCip (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE

  • Minstens HBO/WO werk- en denkniveau 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als BI consultant
  • Kennis van datamodellen & databases en data integratie
  • Kennis van Microsoft BI-stack en Azure
  • Analytisch vermogen
  • Nieuwsgierigheid en zelfstandigheid


WAT KRIJG JE VAN ONS

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennisgebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT-omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT-partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT-gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!


INTERESSANTE BAAN?