Sales Development Representative

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als Sales Development Representative ben jij de onmisbare schakel in de groei die wij als bedrijf voor ogen hebben. Jij bent de diegene die ons aan de tafel krijgt bij potentiële opdrachtgevers, de agenda’s goed weet te vullen met afspraken en ook de uiteindelijke handtekening krijgt. Jij koppelt ons aan opdrachtgevers, die kunnen uitgroeien tot waanzinnige en loyale klanten. Wij gaan hen helpen bij de digitale transformatie van hun onderneming. Daarvoor hebben wij een bewezen en betrouwbaar programma opgezet: ons Continuous Improvement Program. Dat dit jou nu nog niets zegt is niet erg. Door jouw doortastendheid kun jij aan het einde van je eerste week van A tot Z vertellen wat het inhoudt en wat de voordelen ervan zijn voor een onderneming. Dit doe jij op dusdanige wijze dat je zelfs je familie en vrienden ervan kan overtuigen dat ze willen deelnemen.

Met de leads die voortkomen uit het marketing team, je eigen marktbenadering en onze (digitale) events ga je het gesprek aan met potentiele nieuwe opdrachtgevers. Je identificeert de pijnpunten, mandaat, urgentie en mogelijke oplosrichtingen. Zo zorg je voor een constante stroom van nieuwe leads en zet je alles klaar voor de volgende stap in het sales proces: afspraken.


We zijn goed georganiseerd rondom de inhoudelijke sales, dus zien we graag dat de afspraken van onze pre-sales consultants werkelijk gevuld worden met gesprekken met hot leads. Je organiseert en begeleidt deze meetings zodat je een compleet beeld hebt van de oplossing die Fortezza aanbiedt. Na de pre-sales blijf je continue in contact met de potentiele klant en begeleid je het after sales process: alles om de handtekening voor een nieuw project op papier te krijgen. Je begeleidt de klant in de onboarding fase door de introductie bij de project- en accountmanagers en zorgt voor een warm welkom bij de Fortezza groep. 


WIE BEN JIJ ALS MENS

Goed organiseerd met een innemende persoonlijkheid. Je doet wat je zegt en je weet waar jij voor staat. Tijdens je werk kun jij jezelf prima bezig houden en hebt daarvoor niet continu aansturing of prikkels nodig. Door jouw eigen gedrevenheid organiseer jij je werk op jouw manier en behaalt hiermee de beste resultaten.

Je hebt affiniteit met het IT domein en weet hoe de verschillende disciplines op elkaar inhaken, maar je hoeft geen certificering of ervaring te hebben op het IT vlak. Veel belangrijker is dat je met mensen kan verbinden en een relatie kan opbouwen op basis van vertrouwen en professionaliteit.


GROEIPAD

Als innovatieve scale-up ligt de toekomst voor het grijpen en jij kan daar onderdeel van zijn. Wij bieden jou de ruimte en het budget om jouw ontwikkeling te verwezenlijken door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties. Wij horen graag wat je nodig hebt om nog succesvoller te worden.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minstens 2 jaar werkervaring als saleshunter, commerciële medewerker binnendienst, sales agent, acquisiteur of soortgelijke functie
  • Sales trainingen gevolgd of eager deze te behalen zoals Sandler of Kenneth Smit
  • IT productkennis is een pre


WAT KRIJG JE VAN ONS


WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennisgebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT-omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT-partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT-gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!