Skip to content

Junior Accountmanager Binnendienst

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFortezza Groep

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN

Een platte organisatie, met een goede werksfeer en een plek waar je echt jezelf kan zijn: de ene werkgever zegt het te zijn, wij maken het waar. Stap bij ons in en groei samen met Fortezza mee! Je staat aan de start van die uitdagende startersbaan met doorgroeimogelijkheden waar je naar op zoek bent. We leiden je intern op en bieden alle handvaten aan die je nodig hebt. Onze Sales Manager staat klaar om met jou samen aan de slag te gaan en jou op te leiden in de toepassing van onze adviestechniek.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor goed klantcontact. De buitendienst haalt de opdracht binnen en jij gaat de aanvraag afhandelen. Als managed serviceprovider leveren wij verschillende IT hard- en software. Je kan hierbij denken aan servers, networking, werkplekken, printers en verschillende software licenties. Je registreert en controleert de aanvragen van onze klanten. Daarna ga je aan de slag om deze aanvragen te verwezenlijken en maakt aan de hand hiervan het advies op maat. Daarna draag je zorg voor de opvolging. Is alles wel duidelijk of de klant of heeft deze toch nog aanvullende wensen? Al deze acties registreer je ons klantsysteem AFAS.


In jouw functie ben je 50% met sales administratie bezig en 50% met het bellen van klanten en collega’s om te zorgen dat alles blijft lopen. En misschien wel het aller- aller- allerbelangrijkste: je doet geen koude acquisitie!

 

WIE BEN JIJ ALS MENS

Jij bent een pietje precies, afspraak is afspraak bij jou! Jij beleeft er plezier in om op de achtergrond de zaakjes uitstekend te regelen en zo eigenlijk onmisbaar te zijn in het behalen van de commerciële doelstellingen. Door jouw innemende persoonlijkheid ben je in staat om een goede relatie op te bouwen en onderhouden met klanten. Jouw flexibiliteit zorgt ervoor dat jij tijdens gesprekken van je aanpak durft te wijzigen, als dat nodig is om je doel te bereiken.


Daarnaast beschik je over lef. Jij durft een klus aan te pakken en te vertrouwen op de goede afloop ook al heb je zoiets nog niet eerder gedaan. Ook ben je een ster in klantgericht werken. Jij onderzoekt waar de wensen en behoeften van onze klanten liggen, zet je in om de klant tevreden te houden, maar bent ook in staat grenzen aan te geven in datgene wat mogelijk is. Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, waar je onderliggende informatie en behoeftes feilloos oppikt en hier op de juiste manier op reageert, door ze om te zetten in concrete acties of oplossingen.

 

GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voordoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om één duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCIP (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.


Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • MBO4/HBO werk- en denkniveau
  • Algemene kennis van computersystemen
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar