Skip to content

IT-consultant

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFortezza IT

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN

Fortezza IT laat organisaties én hun medewerkers succesvol groeien door strategie te vertalen naar de implementatie en adoptie van relevante IT-oplossingen. Dit doen we door de IT-infrastructuur aan te leggen die bedrijven nodig hebben om hun ambities waar te maken.

Bij de klant geef jij deskundig advies en implementeer jij een nieuwe technische oplossing die is gebaseerd op de verscheidende beschikbare technieken. Als zelfredzame IT-consultant bewaak jij de projectscope en zorg je ervoor dat de planning gevolgd wordt. Naast het projectmatige werk, draag je bij aan het oplossen van complexe vraagstukken wanneer de klant is overgedragen aan het beheerteam. Zo draag jij actief bij aan de kennisoverdracht binnen het team.

Yorick Ries, IT-Consultant bij Fortezza: “Mijn werkplezier haal ik uit de groei die Fortezza doormaakt. Door deze groei, mag ik echt meedenken, kan ik invloed uitoefenen en meebepalen wat wij neerzetten bij onze klanten. Dit doet een beroep op mijn kritisch adviesvermogen en zo blijf ik actief uitgedaagd.”

 

WIE BEN JIJ ALS MENS

Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na. Je bent in staat om zoveel mogelijk je eigen werkzaamheden te organiseren. Ook vind je het leuk om binnen veel verschillende omgevingen te werken. Daarnaast beleef je ook plezier uit de kennis van het team naar een hoger niveau brengen. Je bent een echte proces denker en wordt gelukkig van het volgen van ITIL-processen. Aangezien jij regelmatig klantencontact hebt en ook op locatie op bezoek gaat heb jij goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je kunt daardoor snel een connectie maken met mensen.

Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfvoorzienend en assertief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “ondernemend” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.

 

WAAR WIJ VOOR STAAN

Fortezza is down-to-earth: de mensen die er werken willen met IT bezig zijn, goede diensten leveren en geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken. We hebben oog voor de mensen om ons heen, zowel bij de klant als intern bij Fortezza. Bij Fortezza sta je er nooit alleen voor. Je komt in een team terecht waar de collega’s er voor elkaar zijn. Een team waar gekeken wordt hoe iedereen ondersteund kan worden om zo gezamenlijk het resultaat te behalen. Je kan volledig jezelf zijn en hulp krijgen waar jij het nodig hebt.

Wij zijn er trots op dat wij ook als bedrijf en als team altijd in ontwikkeling zijn om onze klanten van het beste advies te kunnen voorzien en de hoogste kwaliteit werk te leveren. Om jouw persoonlijke groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget voor opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen. 

Vereisten

WAT BRENG JIJ MEE

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • 10+ jaar relevante werkervaring in de ICT-branche. Daarbij heb je ervaring opgedaan met het managen van verschillende ICT-infrastructuren
  • Recente kennis en ervaring van Microsofttechnieken en Cisco ASA, Veeam, Powershell scripting, VMware vSphere en Citrix XenApp
  • Kennis van ITIL en ISO 27001
  • Het is een pré als kennis hebt van SolarWinds N-central

 

WAT BIEDEN WIJ JOU

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Het kiezen van een IT-partner is voor veel bedrijven een grote en lastige keuze. Bij Fortezza staat transparantie daarom voorop. Door inzicht te geven in het proces komen onze klanten niet voor verrassingen te staan en houdt de opdrachtgever de regie. We pakken het werk pragmatisch aan, down-to-earth en zonder opsmuk. We doen wat we beloven en zetten een stap extra om onze belofte te overtreffen. Wij implementeren bewezen data- en IT-oplossingen en cybersecuritydiensten, afgestemd op de wensen en behoeftes van de klant en doen dit samen met de klant, persoonlijk en betrokken. Wij zijn niet de grootste IT-aanbieder in Nederland, maar wel die met de juiste mensen die werken in compacte teams. Door nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van onze klant, denken we mee op zowel uitvoerend als strategisch niveau.

Deze persoonlijke aanpak trekken we door in onze eigen bedrijfsvoering. Onze mensen zijn gedreven en zitten vol ambitie. Omdat IT en cyberrisico’s altijd in beweging zijn, zijn wij dat ook. Onze professionals blijven zich constant ontwikkelen om bij te blijven met de nieuwste inzichten en technologieën. Door middel van het Great Place to Work traject werken wij continu samen met onze medewerkers aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie en het versterken van onze bedrijfscultuur. We geloven dat onze mensen het verschil maken en als zij het beste uit zichzelf halen, zij de beste kwaliteit bieden aan onze klanten. Immers: ons succes wordt bepaald door het succes dat we voor onze klant kunnen realiseren. Op deze wijze laat Fortezza Groep organisaties én medewerkers succesvol groeien.


INTERESSANTE BAAN?


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar