Skip to content

IT Specialist

Zoetermeer, Zuid-Holland, NederlandFortezza IT

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. En geslaagde transformaties hangen samen met goed opgezette en onderhouden infrastructuur. En dat is precies wat jij primair voor onze klanten gaat doen. Jij gaat onze klanten blij maken met goed beheerde ICT Cloud infrastructuren. Door jouw kennis signaleer jij mogelijke problemen voor ze ontstaan en zorg je ervoor dat alles up-to-date is. Jij bent ook degene die de IT-architecturen ontwerpt en opzet. Ook ben jij proactief in het aandragen van technische verbeteringen voorstellen en je bent degene die ze uitvoert. Voor de rest voer jij risico en impact analyses uit.


Daarnaast ben jij ook de steunpilaar van het ICT-team. Jij biedt ondersteuning aan het onze tweedelijns engineers als zij er niet meer uitkomen door het oplossen van derdelijns incidenten en doorvoeren van wijzigingen. Om te zorgen dat zij het voortaan zelf kunnen oplossen draag je bij aan onze kennisdatabase.

Je werkzaamheden voer je grotendeels bij ons op kantoor in Den Haag uit, maar je zal ook op locatie bij de klant aan de slag gaan.

 

WIE BEN JIJ ALS MENS

Jij vindt het leuk om binnen veel verschillende omgevingen te werken. Daarnaast beleef je ook plezier uit de kennis van het team naar een hoger niveau brengen. Als senior ben jij namelijk het go-to punt van de medioren en junioren als zij ondersteuning nodig hebben. Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na. Je bent een echte proces denker en wordt gelukkig van het volgen van ITIL-processen. Aangezien jij regelmatig klantencontact hebt en ook op locatie op bezoek gaat heb jij goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je kunt daardoor snel een connectie maken met mensen.


Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.

 

GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voortdoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om 1 duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCip (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.

 

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • 10+ jaar relevante werkervaring in de ICT-branche. Daarbij heb je ervaring opgedaan met het managen van verschillende ICT-infrastructuren
  • In bezit van rijbewijs B
  • Kennis van de volgende technieken: Microsoft Server 2012 of hoger, Microsoft Exchange (online), Microsoft Office365, Microsoft Intune, Microsoft Azure, Microsoft SQL, Cisco ASA, Veeam, Powershell scripting, VMware vSphere en Citrix XenApp
  • Kennis van ITIL en ISO 27001
  • Het is een pré als kennis hebt van Linux, SharePoint en SolarWinds N-central

 

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar