Financial Controller

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als Controller ben jij het financieel genie voor de groei die wij als bedrijf voor ogen hebben. Op dit moment staan we aan de vooravond van een nieuwe fase waarbij inzicht, rapportage en controle een volgende stap moeten gaan nemen. Vanwege deze ambities zoeken wij een controller die als (financieel) sparringpartner van de directie onze groei helpt sturen en coördineren. Je neemt de verantwoordelijkheid over de financiële en salaris administratie in AFAS, bewaakt de volledigheid hiervan en signaleert en rapporteert hierover. De echte toegevoegde waarde wil jij natuurlijk leveren uit het inzichtelijk maken van winstgevendheid op project, klant en unit niveau. Je zoekt naar kansen en mogelijkheden om dit continu te verbeteren en komt hiervoor met onderbouwde adviezen en plannen. Samen met onder andere de projectleiders ben jij de bewaker en beheerder van tijd, budget en winstgevendheid. Je verzamelt en levert de management rapportages op voor de directie.


Wij zoeken iemand met een commerciële visie op controlling, je bent een persoon die met de cijfers naar voren kijkt. Iemand die de uitdaging wil aangaan om met Fortezza door te groeien en ervoor te zorgen dat zowel de rapportages (ad hoc en geplande), administratie en de aangiften tot in de puntjes verzorgd zijn. Je wordt hierbij ondersteund op administratief niveau door een tweetal collega's.

WIE BEN JIJ ALS MENS

Als persoon sta je bekend als een analytisch en ondernemend persoon, iemand die overzicht heeft en houdt en op zoek gaat naar kansen en bedreigingen. Je onderhoudt met de verschillende stakeholders, waaronder je collega's op de administratie, teamleads en de directie een correcte, maar plezierige communicatie. Je beschouwt jezelf als pragmatisch, stroopt graag je mouwen op en gelooft in "goed voorbeeld doet goed volgen".

Jij bent zelfsturend en zelfredzaam: je kan je eigen prioriteiten stellen en als je voor uitdagingen komt te staan schakel je zelf de hulp in die je nodig hebt. Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Anderen omschrijven je als “nieuwsgierig” en “business smart”.

GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voordoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om één duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCip (Employee Continuous Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • HBO/WO werk- en denkniveau 
  • 5-10 jaar werkervaring met focus op (financial) controlling
  • Werkervaring met AFAS is een vereiste
  • Gedegen fiscale kennis
  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Project Control is een pre

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!