Skip to content

Dynamics 365 Consultant

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFortezza Consulting

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. In deze rol ben je de consultant voor de complexe configuratie-, implementatie- en/of integratie-uitdagingen op het gebied van Microsoft Dynamics. Wij willen klanten namelijk een oplossing bieden die aansluit bij hun strategische organisatieambities. Met jouw kennis van de applicatie, bedrijfsprocessen en de branche, ben jij de sparringpartner voor de klant en geef je organisatorische en conceptuele adviezen voor de verbetering van processen en de inrichting van het systeem.


Je analyseert de functionele wensen en eisen van de klant, je inventariseert en denkt mee over de inrichting van bedrijfsprocessen. Tijdens de implementatie zorg je stapsgewijs voor de configuratie van het systeem en de uitwerking van de oplossingen. Je adviseert de klant over de mogelijkheden van Microsoft Dynamics en je draagt zorg voor de adoptie van het systeem door middel van training en documentatie.

WIE BEN JIJ ALS MENS
Jouw primaire doel is om de klanten te ontzorgen en daarom ligt jouw kracht bij het helpen van mensen. Je signaleert kansen en denkt in termen van toegevoegde waarde voor de business van onze klanten, hun klanten, én voor Fortezza zelf. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent pas tevreden als de klant tevreden is. Jij bent zelfsturend en zelfredzaam: je kan je eigen prioriteiten stellen en als je voor uitdagingen komt te staan schakel je zelf de hulp in die je nodig hebt.


Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.

 

GROEIPAD

Ons digitaal transformatie team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voortdoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om één duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCip (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.  

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 4 jaar werkervaring met Dynamics, waarvan minimaal twee jaar met Dynamics 365
  • Certificaten als MCSA: Microsoft Dynamics 365 en MCSA: Microsoft Microsoft Dynamics 365 for Operations zijn een pré
  • Kennis van Agile/Scrum of Prince2 methodieken om projecten succesvol aan te pakken
  • Ervaring in de maak en industrie sector is een pré
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar