Business Intelligence Developer

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als Business Intelligence Developer vertaal jij data naar inzichten die als input dienen bij beslissingen van de klant. Onze klanten hebben een toenemende hoeveelheid aan informatie en data en zoeken een expert om deze te verwerken, integreren en analyseren. Jij bent die expert en jij bent degene die structuur gaat aanbrengen in de data. Je bouwt formules, voert berekeningen uit en geeft zo antwoord op de vraagstukken van de opdrachtgever.

WIE BEN JIJ ALS MENS

Jij hebt zin om stevig de techniek in te duiken. Je steekt direct de handen uit de mouwen. Met een kritische blik kijk jij naar de data en gaat gestructureerd aan de slag. Bij ambitie bij jou geen gebrek en je zoekt nu de juiste omgeving zodat jij je verder kan ontwikkelen.

Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.


GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voortdoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om 1 duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCip (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • Minstens HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van Business Intelligence
  • Ervaring met BI-modelleringstechnieken, databases, BI reporting tools en ETL tooling
  • Kennis op het gebied van BI- en DWH-concepten

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennisgebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT-omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT-partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT-gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

INTERESSANTE BAAN?