Business Intelligence / Data Warehouse Consultant

Omschrijving

WAT GA JE DOEN


Om een succesvolle organisatie te zijn hebben organisatie een fundering van goed georganiseerde data nodig. Om onze klanten meer data gedreven te maken vertaal jij hun complexe en uitdagende vraagstukken naar hoogwaardige data architecturen. Je ontwerpt, coördineert en bouwt dataoplossingen ter ondersteuning van de strategische doelen van de organisatie. Daarnaast neem jij de klant mee in alle aspecten die eromheen spelen, zoals applicaties, infrastructuur, implementaties, wet- & regelgeving en security en geef jij hier passend advies op binnen je oplossing. Jouw oplossing kan dus optimaal gebruikt en geïntegreerd worden binnen het totale applicatielandschap van de klant.


Iemand met jouw ervaring neemt van nature de vakinhoudelijk leiding in opdrachten en projecten. Jij bent voor je collega’s en klanten een belangrijke gesprekspartner op het gebied van data. Door jouw kennis en kunde maken zij kennis van de mogelijkheden binnen het data landschap. Continue veranderingen zijn jou niet vreemd en daardoor ben jij in staat in omgeving te functioneren waar deze veranderingen plaatsvinden. Jij past jouw oplossing daar ook moeiteloos op aan.


WIE BEN JIJ ALS MENS


Wij hoeven jou de waarde van data niet uit te leggen. Met veel plezier en passie ben jij al meerdere jaren actief in het data werkgebied. Inmiddels heb jij het senior niveau bereikt. Jij bent in staat je eigen werk te organiseren en coördineren en bent dus zelfredzaam en zelfsturend. Jouw analytische vermogen en vernieuwend denken maken dat jij in een project meerwaarde weet te creëren. Omdat je graag voor verschillende klanten werkt ben je resultaatgericht en klantgericht.


Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voortdoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om 1 duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCip (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van (Bedrijfs)Informatica, Informatiekunde, Business Analytics of Data Science
  • Vanaf 5 jaar relevante werkervaring in rollen als Data Warehouse Architect, Data Specialist of Data engineer
  • De taal spreken van zowel techneuten als de business
  • Ervaring met het opstellen van Enterprise en platformarchitecturen op het gebied van data lakes, datawarehouses, BI- en Data Science-omgevingen
  • Ervaring met (on)gestructureerde als ongestructureerde dataopslag en gevorderde kennis van SQL

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennisgebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT-omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT-partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT-gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

INTERESSANTE BAAN?