Skip to content

Account Manager IT

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFortezza IT

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. Als digitale transformatie partner gaat Fortezza naar klanten toe om hen te helpen met het identificeren van doelen, uitdagingen, user stories en resource requirements. Op dit moment hebben we mooie projecten lopen, waar voldoende werk ligt! Voor ons service management team zoeken we daarom uitbreiding. In de rol van Account Manager IT ben je continu bezig met het onderhouden en verbeteren van onze relaties met nieuwe en bestaande klanten. Jij bent het gezicht van Fortezza. Jij bent het interne en externe klankbord voor kansen, bedreigingen en eventuele escalaties. 


Het doel van deze functie is het onderhouden en verbeteren van de overeengekomen dienstverlening door te onderhandelen, bewaken en rapporteren over deze diensten. Je bent zowel commercieel als inhoudelijke een sparringspartner voor de klant, maar ook zeker voor je interne stakeholders. Intern zal je te maken hebben met de technische consultants, servicedesk collega's, de PMO-ers en controller. Als echte spin in het web ben jij de bewaker van kwaliteit, tijd, processen en tevredenheid van de klant.

Wij zoeken iemand met een visie op service management. Iemand die de uitdaging wil aangaan om met het team de nieuwe en bestaande klanten succesvol te maken. Je denkt mee in verdere professionalisering en standaardisering van de werkprocessen. Daarbij maak je gebruik van de kennis van diverse methodieken om deze te vertalen naar een optimaal en pragmatisch proces.  Je houdt overzicht over het grote geheel, maar duikt in details waar nodig. 

 

WIE BEN JIJ ALS MENS

Als persoon sta je bekend als iemand met charisma, iemand die de zaakjes goed regelt en iemand die pragmatisch is. Jij weet als geen ander correcte, maar plezierige communicatie met de verschillende stakeholders te onderhouden. Je bezit natuurlijke leidinggevende kwaliteiten en weet hierdoor de verschillende spelers goed te laten samenwerken binnen de kaders van de SLA. Je bent commercieel, signaleert daarmee 
kansen en denkt in termen van toegevoegde waarde voor de business van onze klanten, hun klanten, én voor Fortezza zelf. 


Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent pas tevreden als de klant tevreden is. Jouw primaire doel is om de klanten te ontzorgen en daarom ligt jouw kracht bij het helpen van mensen. Jij bent zelfsturend en zelfredzaam: je kunt je eigen prioriteiten stellen en als je voor uitdagingen komt te staan schakel je zelf de hulp in die je nodig hebt. Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar juist daar vind jij je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.

 

GROEIPAD

Ons team gaat de komende tijd alleen maar groeien, dus er zullen zich steeds nieuwe uitdagingen voordoen. Wij hebben een veelzijdig bedrijf met verschillende kennisdomeinen. Daardoor is het onmogelijk om één duidelijk carrière pad voor je uit te schrijven. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om dit te bespreken en te waarborgen in onze eCIP (Employee Continious Improvement Program) cyclus. Om je groei te realiseren bieden wij jou de ruimte en het budget door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.  

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 5-10 jaar werkervaring binnen de IT (Consultancy), waarvan 3-5 jaar ervaring binnen account management
  • Kennis van IT architectuur
  • Algemene kennis van het IT-domein, van ontwikkeling tot en met beheer is een must
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar