Skip to content

Account Manager Data

RemoteNederland, Zuid-Holland, ZoetermeerFortezza Data

Functieomschrijving

WIE ZIJN WIJ EN WIE ZOEKEN WIJ?

Fortezza Data heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt aan een oersterk fundament voor het team, waarbij ontwikkeling en eigenaarschap centraal staan. Ons team bestaat uit Azure data specialisten die allemaal breed inzetbaar zijn, van data engineering tot data visualisaties (en alles wat er tussen zit).

De aanwas van nieuwe klanten en projecten is in de afgelopen jaren door de directeur van Fortezza Data gedaan, maar met onze ambitieuze jaarplannen willen we versnellen. En daar hebben we een new business developer nodig!

We hebben iemand nodig die het sales proces, van contact tot contract, kan invullen en managen. De focus ligt op het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten en daarin werk je samen met ons marketing team en de pre-sales consultants uit het Fortezza Data team. Met deze hulp ga je de ervaring en kennis van Fortezza Data vermarkten bij nieuwe opdrachtgevers, van corporate tot MKB (+) bedrijven.

Onze klanten starten vaak met de (tijdelijke) inhuur van onze consultants en gaan van daaruit verder naar projecten met resultaatverantwoordelijkheid. Het doorontwikkelen van de klant en de vertrouwensband die jij creëert zal ultiem resulteren in een managed dienst, waarbij de klant haar data gedreven ambities bij ons volledig uitbesteed.

Zo draag jij bij aan onze missie: data gedreven werken mogelijk maken.


HERKEN JIJ JEZELF?

Jij bent zelfsturend en zelfredzaam: je kan je eigen prioriteiten stellen en als je voor uitdagingen komt te staan schakel je zelf de hulp in die je nodig hebt. Je komt te werken in een klein en hecht team, waar jij graag onderdeel van uitmaakt. Jouw collega’s staan altijd voor je klaar en jij voor hen. Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Wij zoeken iemand die een externe focus heeft en in staat is om makkelijk contact te maken met nieuwe opdrachtgevers. Je bent open, denkt mee met de wens van de klant en denkt in oplossingen.


GROEIPAD

Fortezza Data heeft ambitieuze groeidoelstellingen, die we graag met je delen. Met deze groei komen er veel verantwoordelijkheden op jouw pad waar je eigenaarschap over kan nemen. Daarnaast is Fortezza Data onderdeel van de Fortezza Groep, waar we met 4 andere business units samenwerken. Hier zijn cross – business unit opportunity’s mogelijk, waardoor je ook de op de vlakken van software, security, IT en Consulting uitdagingen hebt.

Je krijgt begeleiding en coaching van de Directeur van Fortezza Data, zodat je jouw groeipad als new business developer kan maximaliseren. Jouw groeipad leggen we vast ons eCIP (Employee Continuous Improvement Program), waar we ieder kwartaal kijken naar jouw voortgang en behoeftes.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE QUA KENNIS

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 5-10 jaar werkervaring binnen de IT (Consultancy), waarvan 3-5 jaar ervaring binnen account management
  • Kennis van Datagedreven werken, Reporting tools en Business Intelligence.
  • Algemene kennis van het IT-domein, van ontwikkeling tot en met beheer is een must
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

WAT KRIJG JE VAN ONS OM JE WERK TE KUNNEN DOEN

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: IT service management, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar